Spotted Fin GO2 Wafter Csali - Green Betaine 10mm

Raktárkészlet: VAN
Spotted Fin GO2 Wafter Csali - Green Betaine 10mm

A Spotted Fin wafterei kifejezetten a feeder horgászok számára lettek kifejlesztve, megfelelve a horgászok minden igényének. 

Ezek a wafterek olyan csalik amik csak kivannak könnyítve, pont annyira, hogy a hajszálelőkét vagy tüskét megemeljék. A megfelelő horogmérettel használva a horog a fenéken marad, míg a csali a fenék felett lebeg.

A Green Betian wafter kellemes zöld színével és rendkívüli ízesítésével kiváló alternatíva olyan vizeken ahol a megszokott csalik már csődöt mondanak.

A Spotted Fin wafterei ízesíttükben egyedülállóak, a Classic Corn, Smokey Jack, Catalyst csalik a szigetországban több éve bizonyítanak a legrangosabb versenyeken, nagyon szép eredményeket érnek el vele folyamatosan a Spotted Fin teszthorgászai, ezeken kívül még számos egyedi, de a jól bevált klasszikus ízek is megtalálhatóak a kínálatban.

A Spotted Finnél folyamatosan törekednek arra, ha egy ízvilág beválik akkor azt elkészítik csali, pellet, etetőanyag, folyékony aroma de még spray formájában is.

A 2020-as év egyik újdonsága a Green Betain ízvilág továbbfejlesztése, ezáltal már csali, liquid, darált pellet, pellet és előre elkészített 2mm-es pellet formájában is kapható.

1 689 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Gyártó
Spotted Fin
Méret
10 mm
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
GO2WAFGB10
Webáruház készítés